Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jettemaibrithlaursen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Healing med engle, mestre og omnilyset – Jette Maibrith Laursen

Healing med engle, mestre og Omnilyset

Healing med den nye tids energi betyder, at du forbindes direkte med engle, mestre og omnilysets energier. Jeg forbinder mig med energien og er katalysator for healingen. Den kommer derfor i sin reneste form til dig – til dit aller højeste bedste.

Fra din inderste kerne opløses tunge energier og vejen banes for den fremtid, du ønsker. Med andre ord heales den, du i virkeligheden er, og du kommer i kontakt med din sjæls inderste ønsker.

Healingen aktiverer dine selvhelbredende kræfter og giver dig indre styrke til at skabe din forandring.

Du kan vælge:
Healing hos mig 60 min.
Fjernhealing 45 min.

Du kan vælge healing enten hos mig eller som fjernhealing. Vælger du en fjernhealing aftaler vi tidspunkt for healingen og jeg sender efterfølgende universets budskaber til dig på mail.

Jeg trækker også et englekort til dig, som støtter dig i din videre healingsproces.

Sådan foregår en healing:

Før:

Vi starter indledende med en samtale med fokus på dig. Hvordan du har det og om der er noget specifikt, du ønsker healing til.

Derefter lægger du dig godt tilrette og jeg sætter healingen i gang. Healing er altid til dit aller højeste bedste.

Under:

En healing kan opleves meget forskelligt.

Der er nogle af mine klienter, der falder i søvn under healingen, andre mærker en svag prikken i huden, eller en dyb indre ro. Endeligt er der dem, der ikke umiddelbart mærker noget.

Det er vigtigt at huske på, at healing igangsætter en proces som er tilpasset lige præcis dig.

Efter:

Vi taler kun kort efter en healing, måske har du noget at spørge om, ellers skal energierne have lov til at forankre sig.
Det er vigtigt, at du drikker meget vand, da energien sætter en udrensning i gang.  Nogle kan de efterfølgende dage føle en ekstra sårbarhed, andre nærmest en stor lykkelighed. Det er meget forskelligt, men alt er normalt. Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.