Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jettemaibrithlaursen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Udtalelser – Jette Maibrith Laursen

Udtalelser fra kunder

Livskrise:

Jeg har haft glæde af Jettes evner, både fjernhealing, samtale og clairvoyance. Det er rart og trygt, og man mærker noget genkendeligt og ikke spor mystisk, for Jette har en helt særlig evne til at sige tingene, så de kan omsættes til noget brugbart, som man kan integrere i sin hverdag. Hun belærer ikke, men stiller spørgsmål og guider, så man kan lede og hjælpe sig selv på rette vej.

Birgitte 55 år

Fornyet energi:

Så er der gået en uge og jeg har stadig forbundetheden, roen og letheden.

Det er helt fantastisk! Føler mig fyldt med energi!

Jeg føler mig virkelig “på vej”!

Det var en stærk følelse at modtage din healing, kombineret med din clairvoyance!

Meget meningsfyldt!

At modtage clairvoyance før healingen, gav i hvert fald mig en retning, ift., hvad jeg havde af behov for healing til og på!

Jeg oplever og føler dig, som meget indfølende og etisk i din tilgang Jette! Så fint.

Kirsten 56 år

Inspiration:

Tusind tusind Tak for din dejlige clairvoyance. Du har virkelig gjort et stort og godt stykke arbejde. Du har virkelig fået fat i mig, der hvor jeg står lige nu i livet 🙂 Du kommer med nogle gode pointer og ser noget i mig og mit liv som jeg ikke selv havde set, som som ved nærmere eftertanke bare er SÅ rigtige!

Du har sat gang i nogle positive ting hos mig, og også en enorm glæde over at det personlige og spirituelle arbejde jeg har lavet/laver ser ud til at ville bære frugt nu eller i tiden der kommer. Dé er jeg ENORMT glad og taknemmelig for at få at vide. Så igen TUSIND TUSIND TAK  for en virkelig dejlig og meget detaljeret clairvoyance! Du er bare rigtig dygtig og jeg kan kun sige at jeg på det VARMESTE vil anbefale dig videre til andre.

Savannah 46 år